duminică, noiembrie 28

Se ştie cine a câştigat X Factor România? Ştefan Bănică Jr l-ar fi dat de gol


Ștefan Bănică ”dă din casă”, artistul fiind extrem de impresionat de unul dintre concurenții de la X Factor pe care-l vede punând mâna pe marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Juratul de la Antena 1 este de părere că tânărul de pe scena concursului muzical este unul la un milion, o persoană extrem de rară, cu o voce ieșită din comun, care i-a dat impresionat până la lacrimi pe jurați.

Concurentul adoră muzica încă de mic, dovadă că a acceptat să studieze în Marea Britanie, deși a fost conștient de la bun început că nu-și va permite costurile vieții din UK. Cu toate acestea participantul de la X Factor a profitat de ocazie din plin. În timpul studiilor a reușit să se întrețină, mărturisind că a plimbat animale de companie și a făcut curățenie.

Delia: ”Din ce galaxie vii?”

Delia a fost la rândul ei uimită de curajul și ambiția concurentului de la X Factor, care și-a găsit locul în echipa actorului. Vedeta este mentorul băieților care au între 14 și 24 de ani.

„Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat Delia.

”Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Cine este tânărul, dar și ce alți concurenți vor urca astăzi pe scenă, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Sursa foto: FacebookSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *