sâmbătă, noiembrie 27

Kate Middleton ține o tarantulă în mână. Neînfricata Ducesă de Cambridge i-a uimit pe toți


Vezi imaginea cu Kate și tarantula în GALERIA FOTO!

Kate și Prințul William, în vizită la un colegiu din Irlanda de Nord
Ducii de Cambridge se află într-un turneu în Irlanda de Nord / Profimedia Images

Kate Middleton, la premierele filmelor din franciza Bond

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, s-a alăturat Prințului Charles, 72 de ani, Ducesei Camilla, 74 de ani, și soțului ei, Prințul William, pentru a se întâlni cu starul 007, Daniel Craig, și cu alți membri ai distribuției, inclusiv Rami Malek, Lea Seydoux și Lashana Lynch.

Kate, în vârstă de 39 de ani, a arătat spectaculos ca de fiecare dată. Ducesa de Cambridge a purtat la premiera No Time to Die o rochie uimitoare aurie, cu paiete. Cerceii eleganți de la compania londoneză O’Nitaa și un coc elegant au completat aspectul Ducesei de Cambridge. Chiar și Daniel Craig i-a spus: „Arăți extraordinar de bine!”

Ducele de Cambridge a venit la eveniment într-o jachetă de catifea luxoasă cu rever din satin. Camilla, în vârstă de 74 de ani, a optat pentru o rochie de culoare albastru deschis, cu detalii delicate din mărgele.

Surse de la Palatul Buckingham au spus că ieșirea celor patru poate fi începutul unei colaborări între viitorul rege al Marii Britanii și fiul său cel mare. Un număr de lucrători din domeniul sănătății și membri ai forțelor armate s-au alăturat la eveniment pentru a viziona filmul. Totul a fost în semn de mulțumire pentru munca depusă în timpul pandemiei Covid.

Așteptatul No Time To Die este cel de-al 25-lea film Bond și al cincilea și ultimul film cu Daniel Craig în rolul lui 007. Premiera filmului s-a confruntat cu mai mult de un an de întârzieri din cauza focarului Covid-19.

William și Kate au participat în 2015 la premiera mondială cu spectacole pentru Spectre. La acel eveniment le-a fost alături și Prințul Harry. Charles și Camilla au participat la premiera mondială a celui de-al 23-lea film Bond, Skyfall, în 2012.


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *