sâmbătă, noiembrie 27

Mi se pare absolut aberant – Capital


Florin Busuioc a explodat efectiv la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a fost prezent vineri în studio, iar nimeni nu s-a așteptat ca prezentatorul TV să se enerveze atât de tare. Busu a avut în emisiunea „La Măruță” o reacție neașteptată în momentul în care prezentatorul TV i-a pus niște imagini cutremurătoare. În filmare se putea observa cum doi polițiști jigneau, fără pic de rușine, o femeie. Prezentatorul celor de la PRO TV pentru rubrica Meteo nu a mai ținut cont de faptul că era în direct la TV.

„Era și mare femeia aia, cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu, că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton… Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri, pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitate să facă un asemenea lucru.”, a spus Busuioc în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În filmarea respectivă puteau fi văzuți doi oameni ai legii, din Covasna, care au început să jignească o femeie. Acesta traversa strada pe trecerea de pietoni, fără ca aceasta să facă nimic greșit.

Imaginea care l-a scos din minți pe Busu

„Treci pe partea cealaltă! Aşa, da! Te ia mama dr**u! Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea cealaltă!”, se aude pe filmarea care acum a devenit virală pe rețelele de socializare.

Se pare că în urma acestui incident, superiorul celor doi agenți s-a sesizat și a luat imediat măsuri.

Florin Busuioc primește un salariu lunar uriaș de la Pro Tv. Prezentatorul știrilor meteo a recunoscut însă că a ajuns la meteo in extremis, pentru că alta ofertă nu avea la momentul respectiv. Actorul este însă mândru de cum arată azi știrile meteo prezentate de el. Actorul ar primi 3.000 de euro lunar pentru rubrica de la Pro TV. Relația sa cu renumitul post TV datează încă din anul 1995, înainte de lansarea ei oficială. Inițial a început să dubleze desene animate.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *