duminică, noiembrie 28

Maratonul Bucureşti va accepta în competiţie doar doar alergătorii vaccinaţi sau trecuţi prin boalăBucharest Running Club anunţă că, în conformitate cu noile reglementări legale în vigoare şi după analizarea situaţiei actuale împreună cu partenerii şi factorii de decizie implicaţi în procesul de organizare, la eveniment va fi permis doar accesul alergătorilor care vor face dovada înregistrării şi care pot prezenta dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

Dată fiind conjunctura actuală, Bucharest Marathon se va desfăşura pe durata a două zile, în 30 şi 31 octombrie, astfel încât cursele evenimentului să poată fi organizate în condiţii de maximă siguranţă sanitară.

Totodată, la cursele individuale de 5km, limita minimă de vârstă a alergătorilor a fost stabilită la 16 ani, cu respectarea condiţiilor de participare menţionate.

Înscrierile sunt deschise până pe 26 octombrie la sfârşitul zilei pentru toate cursele pe bucharest-marathon.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *