duminică, noiembrie 28

No Time to Die a avut încasări record în cele 54 de țări în care a fost lansat


Publicația menționată mai sus scrie că în Marea Britanie și Irlanda, Bondmania a alimentat adus 26 de milioane de lire sterline din vânzarea de bilete în primele patru zile de la lansare. No Time to Die a fost inițial programat să aibă premiera în aprilie anul trecut. Se pare că fanii l-au așteptat cu sufletul la gură. Week-end-ul de trei zile al filmului, de vineri până duminică seara, a atins un record de 21 de milioane de lire sterline, potrivit UK Cinema Association.

Acest lucru îl face să aibă mai mult succes decât Skyfall și Spectre. Acestea două sunt cele mai mari două filme din istoria francizei ce datează pe piață de 59 de ani. No Time To Die este, de asemenea, deja cel mai mare film al anului, trecând de Peter Rabbit 2. Producția a câștigat 20,2 milioane de lire sterline la casele de bilete din Marea Britanie și Irlanda.

Ce spun experții despre recordul celui mai recent film din franciza Bond

No Time to Die, care deține, de asemenea, recordul ca cel mai lung film Bond, cu două ore și 45 de minute, s-a bucurat de cea mai lungă lansare teatrală a oricărui film din istoria Marii Britanii. Acesta a avut premiera în 772 de cinematografe cu peste 9.000 de spectacole zilnic.

Universal Pictures a declarat că până acum la nivel internațional No Time to Die se desfășoară în concordanță cu Skyfall. Cel din urmă e cel mai de succes film Bond din toate timpurile. A încasat 1,1 miliarde de dolari la nivel global. No Time to Die a înregistrat cu 17% mai puțin decât Spectre. Acesta din urmă a continuat să câștige 880 milioane de dolari la nivel global.

Următorul test de box office pentru No Time to Die va fi lansarea pe 8 octombrie în SUA. În Statele Unite e cea mai mare piață din industria cinematografică a lumii. Lansarea în China are loc pe 29 octombrie. Pandemia ar putea împiedica filmul să atingă recordul lui Skyfall. Analiștii estimează că unul din cinci cinematografe la nivel global sunt încă închise.


Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *