duminică, noiembrie 28

Româncă ucisă ca în filmele de groază într-un bar din Italia, pentru că refuzase avansurile unui marocan


Clienţii barului ”Primavera” din Luserna San Giovanni, provincia Torino, au trăit luni noaptea clipe de groază. Carmen D., o româncă în vârstă de 44 de ani, se afla în local cu câţiva prieteni, iar la un moment dat la masa lor s-a aşezat Hounafi Mehdi, un marocan în vârstă de 34 de ani, care a început să îi facă avansuri.

Femeia l-a refuzat şi nimeni nu şi-a imaginat ce avea să se întâmple peste câteva momente. Într-un acces de furie necontrolată, bărbatul a lovit-o pe româncă de câteva ori în spate cu un cuţit, dar şi pe alţi doi prieteni ai acesteia. Loviturile au fost plasate în zone vitale, pentru că românca a murit la câteva secunde după ce fusese înjunghiată.

Potrivit martorilor la crimă, victima şi agresorul nu se cunoşteau. „A fost ca într-un film de groază”, a povestit una dintre persoanele care au asistat la întreaga scenă.

A încercat să fugă

În urma reconstituirii, anchetatorii au stabilit că românca nu a avut nicio şansă să scape de atacul marocanului. Acesta a lovit-o în spate cu un cuţit la scurt timp după ce îi respinsese avansurile şi nu a avut astfel posbilitatea să se apere.

În bar, în afară de victimă, se mai aflau şase clienţi şi două prietene ale acesteia, Simona şi Loriana, nepoata şi fiica proprietarilor. După crimă, criminalul a părăsit barul, probabil pentru a încerca să fugă, dar a fost reţinut după numai 100 de metri de poliţia din Pinerolo, alertată de martori. 

Carabinierii au găsit şi cuţitul cu care a fost ucis românca.  Marocanul îl aruncase în spatele unui automat de ţigări, la câţiva paşi de locul unde a fost reţinut bărbatul.

”Ar fi putut fi un masacru”

Autorul crimei, Hounafi Mehdi, a stat iniţial la o masă lângă grupul de prieteni al româncei. „Nu-l mai văzusem niciodată. Nu-l cunoşteam”, spune Simona, una dintre prietenele victimei, care a încercat fără succes să o resusciteze pe femeie.

”El şi Carmen stăteau de o parte şi de alta a mesei, râzând şi glumind. Apoi, ea i-a spus clar că vrea să plece, iar el a scos cuţitul”, povesteşte prietena româncei. Cu acel cuţit, care avea o lamă de 30 de centimetri lungime, Carmen D. a fost lovită în mod repetat în spate.

După ce s-a prăbuşit la pământ, bărbatul i-a înjunghiat şi pe prietenii ei. Martorii la incidentul violent vorbesc chiar despre o execuţie. „I-a lovit pe toţi în acelaşi loc, în spate, chiar sub gât. A fost ca un film de groază. Ar fi putut fi un masacru”, mai spune Simona, citată de FanPage.

Hounafi Mehdi a fost arestat şi urmează să fie interogat de anchetatori, la fel ca şi cei doi prieteni ai victimei, care se află acum în spital. Carmen lucra ca muncitoare sezonieră la o fabrică de apă minerală din Italia. Era despărţită şi avea o fiică de 17 ani.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Autorul crimei pasionale de la Sinaia, lăsat în libertate de procuror. Bărbatul era la prima întâlnire cu femeia pe care a bătut-o până la ultima suflare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *