sâmbătă, noiembrie 27

Razer lansează produse noi cu design inspirat din Genshin Impact


Razer lansează produse noi cu design inspirat din Genshin Impact, Celebrând aniversarea primului an de la lansarea jocului. Razer a semnat un nou parteneriat cu miHoYo pentru a le oferi fanilor o experiență de neuitat prin produse special concepute.

Razer a anunțat un nou parteneriat strategic cu dezvoltatorul și publisher-ul de divertisment recunoscut la nivel global, miHoYo. Scopul este de a serba prima aniversare a jocului Genshin Impact.

Razer și miHoYo au colaborat pentru a sărbători acest moment important alături de fanii celor două branduri. Companiile oferă astfel o serie de surprize inspirate de popularul open-world action role playing game. Printre aceste surprize se numără noi periferice, dar și integrarea Razer Chroma RGB în joc, alături de setări de sunet personalizate sub forma THX Game Profile, care îmbunătățesc experiența de joc.  

Razer lansează produse noi cu design inspirat din Genshin Impact

Memorabila lume a Genshin Impact a dus la apariția unei comunități globale de fani și a nenumărate oportunități,” a declarat Justin Cooney, directorul diviziei Global Partnerships în cadrul Razer.

Prin acest parteneriat, Razer va profita de expertiza acumulată pentru a îmbunătăți experiența de joc prin perifericele sale multiplu premiate. Dar și prin aplicațiile și serviciile care vor aduce la viață această aventură”.

Având fani în fiecare colț al lumii, miHoYo este încântat să colaboreze cu un gigant al lumii gaming-ului cum este Razer”, a declarat Yu Ling, Overseas Business Director la miHoYo. “Abia așteptăm să le oferim noi motive de bucurie fanilor Genshin Impact extinzând limitele lumii  noastre de poveste împreună cu Razer”.

Descoperă lumea de joc cu Razer

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *