sâmbătă, noiembrie 27

Sorana Cîrstea, apariție spectaculoasă în traficul din California! Unde a mers „neinvitată” românca


Sorana Cîrstea (31 de ani) a ieșit la o plimbare cu mașina, prin California, înaintea debutului la turneul WTA 1000 de la Indian Wells! Românca a ascultat muzica preferată la volan.

Sorana Cîrstea a ieșit în traficul din California și a ascultat muzică la volan! În filmulețul postat de sportivă pe Instastory, din boxele mașinii răsună piesa lui Alanis Morissette, Uninvited (n.r. – Neinvitat).

„Sori” are motiv de party, ținând cont că organizatorii de la Indian Wells au acceptat-o în ultimul moment pe lista capilor de serie de la Indian Wells (4 – 17 octombrie), după retragerea mai multor favorite! Grație noului statut, Sorana a avansat direct în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1000, asigurându-și un cec în valoare de 29.045 de dolari.

Sorana Cîrstea, apariție spectaculoasă în traficul din California

Sorana Cîrstea a dat o tură prin California înaintea debtului la turneul de la Indian Wells! Sportiva din Târgoviște a ascultat melodia „Neinvitat” în timp ce mergea pe străzile din SUA. Peisajul prin care s-a plimbat Sorana este spectaculos.

Inițial, Cîrstea nu a fost invitată pe lista capilor de serie de la Indian Wells, dar Aryna Sabalenka, a doua favorită, a fost descalificată cu doar câteva zile înainte de startul competiției! Sabalenka a fost testată pozitiv pentru Covid-19 la sosirea în SUA, iar Cîrstea a urcat astfel pe tablou ca favorită!

Sorana Cîrstea a câștigat aproape 30.000 de dolari pentru simpla prezență la Indian Wells

Grație statutului de favorită, Sorana a primit tur liber, dar și un cec de 29.045 de de dolari! Românca o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea partidei dintre Ann Li (SU) și Misaki Doi (Japonia).

De asemenea, Simona Halep are tur liber la Indian Wells, așteptând-o în această fază pe câștigătoarea meciului Marta Kostiuk (Ucraina) – Shuai Zhang (China)! Dacă se califică în turul al treilea, Simona ar putea da peste Emma Răducanu (Marea Britanie).

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *