duminică, noiembrie 28

Cele mai bune smartphone-uri pliabile ale momentului


De exemplu, cel mai recent model Samsung Fold, Samsung Galaxy Z Fold 3 costă de două ori mai mult decât Samsung Galaxy S21, model emblematic al companiei din 2020. Dar acest lucru este de așteptat, pentru orice dispozitiv care combină portabilitatea unui telefon obișnuit cu avantajele afișării afișajelor interioare.

Există și pliabile cu clapetă care sunt mai accesibile, dar și foarte diferite. În loc să se desfășoare cu ecrane de dimensiune tabletă, acestea se pliază ca telefoanele flip, aducând funcționalități emblematice într-un factor de formă mult mai compact.

Din fericire, telefoanele pliabile tind să ofere specificații de top care rivalizează cu telefoanele emblematice de ultimă generație, deci nu plătiți doar pentru ecran. Rețineți însă că durata de viață a bateriei este adesea puțin mai redusă, din această cauză.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 nu este doar cel mai bun telefon pliabil, este primul pe care îl recomandăm pe deplin, dacă puteți suporta prețul.

Cu un design mai durabil și o rezistență la apă, acesta este în cele din urmă un telefon pliabil, la fel de rezistent pe cât am spera și, datorită suportului pentru stilou S Pen, puteți profita la maximum de ecranul său de 7,6 inci.

Camerele sunt departe de a fi spectaculoase, chiar dacă una dintre ele este ascunsă sub afișaj, iar acest telefon nu este un upgrade suficient de mare pentru a merita să fie cumpărat dacă deja dețineți un Galaxy Z Fold 2.

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 este succesorul Samsung Galaxy Fold, remediindu-i neajunsurile și extinzându-și caracteristicile de design. Z Fold 2 are un afișaj extern pentru sarcini de bază și un afișaj interior complet, care este expus atunci când este desfăcut.

Acest ecran extern secundar a fost modernizat, având un afișaj de 6,2 inci care se extinde de la margine la margine. Acest lucru face ca Galaxy Z Fold 2 să semene mult cu un smartphone convențional (deși ciudat) când este închis. Ecranul interior se desfășoară la 7,6 inci, iar ambele afișaje au o cameră perforată, pentru un aspect modern.

Huawei Mate Xs

Huawei Mate Xs este succesorul lui Huawei Mate X și este un upgrade în mai multe moduri, rezultând un dispozitiv mai durabil, care are încă același design excelent de bază ca și Mate X-ul original.

Huawei Mate Xs este un dispozitiv foarte impresionant și o execuție excelentă a conceptului pliabil. Are doar un singur ecran extern, fie desfășurat plat pentru un ecran de 8 inci de dimensiune tabletă, fie pliat închis pentru un format de 6,6 inci.

Este, de asemenea, puternic, cu un chipset Kirin 990 de ultimă generație, 8GB de RAM, 512GB de stocare, o cameră cu patru obiective (condusă de un senzor principal de 40MP), o baterie de 4.500 mAh și un design elegant, fără crestături.

Samsung Galaxy Fold

Acest model de Samsung Fold (redenumit acum Samsung Galaxy Z Fold) ne-a uimit în timpul lansării Samsung Galaxy S10 în februarie 2019, însă lumea a trebuit să aștepte până în aprilie înainte ca producătorul sud-coreean să le permită primilor membri mass-media (inclusiv TechRadar) să folosească dispozitivul.

Impresiile inițiale au fost bune și, în ciuda prețului ridicat, interfața simplă și ecranul uriaș de 7,3 inci au fost impresionante. Aproape de data lansării din aprilie 2019 a lui Samsung Fold în SUA, o serie de unități de revizuire au funcționat defectuos, ceea ce a determinat Samsung să decaleze lansarea Samsung Fold. După câteva îmbunătățiri, dispozitivul a fost lansat în sfârșit publicului mai târziu în an și este încă un dispozitiv excelent un an mai târziu.

Specificațiile telefonului includ atât un ecran HD + Super AMOLED de 4,6 inci pe partea din față, cât și un afișaj pliabil QHD Dynamic AMOLED de 7,3 inci în interior, care vă permite, în esență, să utilizați dispozitivul atât ca telefon, cât și ca tabletă. Acel ecran extern pare limitat în comparație cu afișajul de la margine la margine din exteriorul Z Fold 2, dar ecranul original al lui Samsung Fold este încă util pentru sarcini obișnuite.

Dispozitivul acceptă multi-tasking cu trei aplicații și vă permite să vă deplasați fără probleme de la un ecran la altul, indiferent de conținutul pe care îl vizionați, comutând între ele în timp ce deschideți sau închideți ecranul mai mare.

Are o baterie de 4.380 mAh, 12GB de RAM, 512GB de stocare și un chipset Snapdragon 855 de ultimă generație. Galaxy Fold are șase camere: un obiectiv de 16MP și o pereche de obiective de 12MP pe spate, o cameră de 10MP în față și o pereche dual-lens de 10MP și 8MP în interior, vizibilă atunci când se utilizează ecranul mare pliabil.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *