sâmbătă, noiembrie 27

Horoscop 18-24 noiembrie


Pe 19 noiembrie are loc cea mai lungă eclipsă de Lună a secolului al XXI-lea. Potrivit estimărilor NASA, acesta va dura în total 3 ore, 28 de minute şi 23 de secunde. Sensul spiritual al astrologiei Eclipsei de Lună Plină se referă la manifestarea onestității, a credinței, a unui puternic simț al misiunii. Toate acestea pentru a eleva cu viteză maximă într-un timp minim. Deoarece, efectele grosiere ale eclipsei nu sunt foarte plăcute.

Berbec

Eclipsă de Lună Plină, din 19 noiembrie cade în Taur. Banii ocupă toate gândurile pe care le au nativii. Poziționarea astrelor asigură o bună gestionare a finanțelor de către nativii Berbeci. Pluton se află frumos poziționat față de Marte, formând un unghi avantajos cu Soarele. Aspect care arată că nativii vor primi favorurile unei persoane influente. Posibil să apară o mărire de salariu sau ca Berbecii să încheie un contract bănos. Clenciul în acest subiect cu mulți bani este faptul că Saturn îl provoacă pe Marte. Astfel că, dacă vin bani mai mulți, vor fi însoțiți de responsabilități mai mari.

Taur

Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie luminează zodia Taur. Nativii se află sub lumina reflectoarelor și au posibilitatea de a-și explica punctul de vedere.

Relația romantică sau de afaceri în care se află „prinși” acum Taurii își cere cu insistență atenția cuvenită. Saturn pune pe umerii nativilor greutatea deciziilor privind relațiile nativilor, dar și celelalte alegeri care se cer a fi luate pe perioada eclipsei și încă vreo 30 de zile după aceea. Pe19-21 noiembrie, Uranus, planeta lucrurilor neașteptate își îndreaptă atenția către Marte. Marte supraveghează veniturile Taurilor, astfel că mulți dintre nativi vor avea o altă/alte surse de venituri.

Gemeni

Casa secretelor, a confidențialității și izolării Gemenilor este luminată de Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie. Știrile contradictorii se înghesuie la poarta nativilor din Gemeni. Aceștia vor trebui să verifice cu atenție tot ceea ce ajunge la ei pentru a nu lăsa pe viitor lucruri care îi pot bruia. Unii dintre Gemeni vor reuși să se vindece, dar într-un spital, la un centru de dezintoxicare sau la un sanatoriu. Oricum, departe de ochii lumii. De asemenea, nativii pot consulta acum un alt profesionist cu privire la suferința pe care au descoperit-o. Această Eclipsă de Lună va scoate la suprafață o serie de secrete, lucruri ascunse de mai mulți ani.

Rac

Uranus îl atacă pe Marte în perioada acestei Eclipse de Lună Plină din 19 noiembrie care cade în Taur. Se recomandă o serie de acțiuni și conștientizări necesare pentru a păstra lucrurile calme. Pot apărea certuri între prieteni sau prietenul care îi ajuta pe nativi se mută într-un alt oraș, aspecte care destabilizează viața Racilor. Marte se opune lui Uranus la eclipsa de Lună Plină, aspect care are un caracter puternic separator. Saturn se blochează reciproc cu Marte, aspect care va fi un lucru bun în cele din urmă. Marte recomandă acțiunile rapide, dar Saturn va avea o influență constantă și solicită o încetinire a vieții.

Leu

Uranus în opoziție cu Marte în perioada 18-19 noiembrie scoate la suprafață aspecte legate de despărțiri, de separare, în special între două persoane. Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie cade în Taur, astfel că este o Lună plină de energii. În această perioadă, Leii pot primi o ofertă de muncă deosebită. Eclipsa cade în Casa carierei nativilor din Leu. Se pare că un personaj important de gen feminin va părăsi compania unde lucrează nativii. De asemenea, pot avea loc discuții secrete despre o preluare sau o fuziune. Din păcate, eclipsa va scoate în mediul public aceste discuții.

Fecioară

Casa călătoriei Fecioarelor este luminată de Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie care cade în Taur. Aspect care sugerează că nativii vor avea ocazia de a avea parte de o călătorie mai îndepărtată. Călătoria va deveni supărătoare. Se recomandă să se plece mai devreme decât de obicei. La aeroport trebuie ajuns mai devreme decât de obicei, mașina trebuie verificată bine la mecanic dacă se pleacă în modul auto. Marte și Uranus se confruntă în perioada 17-19 noiembrie. Acesta este un aspect fierbinte, pasional, dar și care creează supărări. Se recomandă a se face toate eforturile posibile pentru a menține lucrurile la un nivel discret.

Balanță

Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie face ca lucrurile să se apropie de final sau să ajungă la apogeu. Uranus se află în opoziție cu Marte, astfel încât tensiunea va fi crescută. Este un aspect astrologic care generează furie și explozii. Se recomandă să se evite inflamarea oricărei situații. Eclipsa de Lună Plină marchează încheiere unei surse de venituri pentru Balanțe. Dar nativii nu au motive să-și facă griji. Cât de curând va apărea o altă posibilitate de a face bani.

Scorpion

Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie cade în zodia opusă Scorpionului- Taurul. În perioada eclipsei, Marte se opune direct lui Uranus. Aspect care are o influență foarte agresivă. Lucrurile pot degenera sub forma unor certuri, mai ales cu o persoană cu care nativii nu și-au propus să discute lucruri delicate. Persoane apropiate, din anturajul nativilor, care i-au trădat până acum pe Scorpioni sau au de gând să facă acest lucru de acum încolo, vor dispărea de lângă nativi. Eclipsele scot la suprafață secretele, dezvăluirile vor fi teatrale, dar eficiente. Mai multe știri surprinzătoare vor veni odată cu această eclipsă.

Săgetător

Pe 19 noiembrie, Eclipsa de Lună Plină cade în Taur. Această Eclipsă cade în Casa proiectelor legate de muncă. Cel mai adesea, efectele maxime ale unei eclipse se simt după cinci zile de la producerea ei. Săgetătorii care sunt sub tratamente medicamentoase vor trebui, probabil, să își schimbe tratamentul. Sau se schimbă dieta, programul de viață, chiar medicul. Casa muncii în care cade eclipsa de Lună Plină are legătură și cu măsurile preventive. Uranus se opune lui Marte aduce un aspect foarte inflamator pentru cei implicați într-un conflict.

Capricorn

Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie cade în Taur. Această eclipsă luminează Casa iubirii adevărate a Capricornilor. Nativii căsătoriți și care au copii își vor îndrepta întreaga atenție asupra copiilor și nu a soțului. Aceasta deoarece eclipsa nu cade în Casa relațiilor, ci în Casa iubirii adevărate (sic!). Uranus aruncă cu bombe incendiare în toate direcțiile. Astfel că, pe lângă faptul că iubitul/soțul nativilor este neglijat, și un prieten apropiat al Capricornilor se va trezi pe un loc secundar. Această eclipsă creează toate condițiile pentru o dezvăluire importantă.

Vărsător

Casa de acasă a Vărsătorilor este luminată de Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie. Acest aspect sugerează faptul că nativii se pot muta din locuința actuală sau finalizează o renovare începută cu mai multe săptămâni înainte. Nativii care au căutat o locuință, vor primi în această perioadă o ofertă care îi avantajează. Pe 19-20 noiembrie, Uranus și Marte se întâlnesc în Casa faimei și a onorurilor. Acesta este un aspect foarte instabil, care nu se referă la primirea unui premiu, ci dimpotrivă. Șeful nu se va arăta foarte înțelegător dacă nativii ajung cu vreo problemă la el.

Pești

Casa călătoriei pe distanțe scurte a Peștilor este luminată pe 19 noiembrie de Eclipsa de Lună Plină. Tot acum, Uranus se opune lui Marte, motivând faptul că o deplasare în această perioadă este o idee proastă. Marte se opune lui Uranus ceea ce generează o undă explozivă, de furie. În termen de cinci zile de la eclipsă, nativii se pot confrunta cu o speță juridică. Se recomandă consultarea unui avocat, chiar dacă subiectul nu este foarte complicat. Marte guvernează Casa veniturilor Peștilor. De aici se deduce că nativii pot avea parte de o cheltuială mai mare.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 515, săptămâna 18 – 24 noiembrie.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *