sâmbătă, noiembrie 27

Încă un rol principal pentru Mădălina Ghenea. Va juca alături de Ed Westwick, în filmul “Deep Fear”. “Abia aștept, este o onoare”


Mădălina Ghenea o va interpreta pe Naomi, în filmul “Deep Fear”, regizat de Marcus Adams. Actrița româncă va avea rolul principal. Ed Westwick, cunoscut pentru rolul Chuck Bass din “Gossip Girl” va fi unul dintre colegii pe care îi va avea conaționala noastră în film.

Mădălina Ghenea este, cu siguranță, o femeie împlinită. Are o carieră de succes, precum și o fetiță care îi umple sufletul de bucurie. Recent, frumoasa româncă a făcut public faptul că va juca un nou rol într-un film ce se anunță de pe acum a fi unul de succes.

(NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA, PE IAHT ALĂTURI DE NOUL EI IUBIT. CU FORMELE LA VEDERE, ACTRIȚA A FĂCUT SHOW / FOTO)

“Deep Fear” se numește filmul în care va apărea Mădălina Ghenea, alături de Ed Westwick, un alt actor celebru. De curând, în cadrul unui interviu, românca a mărturisit că este mândră că a primit rolul principal.

În filmul regizat de Marcus Adams, Mădălina Ghenea o va interpreta pe Naomi, o tânără care pleacă într-un sejur în Grenada, pentru a-și întâlni partenerul de viață, Jackson (Ed Westwick). Are loc, însă, un accident, iar românca, personajul principal, va trebui să salveze o navă și să se mențină în viață, până ajunge pe uscat.

Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a spus Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

Mădălina Ghenea, încă un rol principal. Ce spune regizorul filmului “Deep Fear”

La rândul lui, regizorul Marcus Adams a oferit primele declarații despre “Deep Fear”, unde Mădălina Ghenea are rolul principal.

Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere de navlosire de iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă în trei căi care provoacă tensiune și frică la fiecare pas”, a spus și regizorul Marcus Adams.

(NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA, FURIOASĂ DUPĂ CE A FOST “CUPLATĂ” CU ALEX BODI, DAR ȘI CU ALȚI BĂRBAȚI! DEZVĂLUIRI DESPRE VIAȚA AMOROASĂ: “MI-E FOARTE BINE AȘA”)Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *