sâmbătă, noiembrie 27

”Nu sunt bine!” Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel a ajuns la spital. Actorul va fi operat


  • Alexandru Arșinel va fi operat la inimă
  • Actorul traversează momente grele

Alexandru Arșinel va fi operat, după ce a ajuns la spital

Alexandru Arșinel se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar actorul în vârstă de 82 de ani a ajuns din nou la spital. Se pare că acesta va fi operat mâine pe cord deschid, după cum a declarat chiar el la Antena 3.

Acestuia îi va fi instalat în corp un aparat care îi va ajuta inima să pulseze, asta pentru ca ulterior să fie făcută intervenția.

”Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare”, a declarat Alexandru Arșinel, la Antena 3.

Actorul își dorește să se bucure de sărbătorile de iarnă acasă

Actorul, cel care a fost ani de zile coleg de scenă cu Stela Popescu, își dorește să se facă bine cât mai rapid și să se poată bucura de sărbătorile de iarnă acasă.

El a mărturisit că și infecția cu COVID-19 i-a provocat multe probleme de sănătate, însă acum speră că își va reveni după intervenția la inimă la care va fi supus.

”Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că A murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere. Rămân optimist! Din cauza asta astăzi mă operez! Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia. Și de asta îi grăbesc puțin!”, a mai spus el la Antena 3.

Citește și: Alexandru Arșinel, internat din nou la spital! Ce s-a întâmplat cu actorul de această dată: „Stela mă caută deja”

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *