duminică, noiembrie 28

Vânătorii de Fantome revin în cinematografe în acest weekend, la 40 de ani de la primul film al seriei


Vânătorii de Fantome revin pe marile ecrane în acest weekend. Se împlinesc 40 de ani de când a fost lansat primului film din seria care a încântat milioane de oameni.

De data asta, din distribuţie fac parte şi veterani: doi actori care au interpretat personajele principale în filmul din 1984.

La 37 de ani de la filmul original, un succes uriaş pe plan mondial, Vânătorii de Fantome revin în cinematografe. În distribuţie, pe lângă multe nume ale cinematografiei de azi, revin şi actorii Dan Aykroyd şi Bill Murray, în rolurile care i-au consacrat cu decenii în urmă.

1984 a fost un an bun pentru filme. În acea vară a fost lansat şi Vânătorii de Fantome, iar comedia fantastică a devenit filmul cu cele mai mari încasări al acelui an.

În 1989 a apărut partea a doua a seriei, care nu a mai avut parte, însă, de acelaşi succes ca originalul. A adunat mai puţin de jumătate din încasările primei părţi.

În 2016, producătorii seriei au încercat să dea un suflu nou seriei şi au lansat un nou Ghostbusters, cu o echipă formată numai din femei. Pelicula nu a avut succesul scontat: a pierdut aproximativ 70 de milioane de dolari. Aşa că producătorii au decis să revină la povestea originală.

„Vânătorii de Fantome – viaţa de apoi” e regizat de Jason Reitman, fiul regizorului Ivan Reitman, care a stat în spatele primului film. Alături de Dan Aykroyd și Bill Murray, din distribuţie mai fac parte Finn Wolfhard, cunoscut pentru rolul din serialul Stranger Things, şi actorul Paul Rudd, proaspăt numit de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă. Filmul ajunge în cinematografe vinerea aceasta.Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *