duminică, noiembrie 28

Festivalul Internațional de Film de la Mar del Plata a început, cu multe de văzut în cinematografe și online


Versiunea 36 din Festivalul Internațional de Film de la Mar del Plata Începe joia asta Recuperarea activității față în față. De asemenea, va fi integrat cu virtualul. Este posibilitatea de a urmări o mare parte din bogata sa programare de pe site-ul festivalului, dar și posibilitatea de a participa la unele conversații cu invitații speciali pe care aceștia îi vor vizita de data aceasta de pe ecran.

Cum va arăta Festivalul Internațional de Film de la Mar del Plata?

Thai Apichatpong Weeresethakul (Omul care își poate aminti viața trecutăȘi memorie), Phil Tippett, câștigător a două premii Oscar pentru munca sa la FX, și Kleber Mendonça Filho (VărsătorȘi Bakurao) sunt unii dintre cei care vor oferi chat-uri live, care pot fi accesate doar cu înregistrare prealabilă.

Citeste si: Premiera filmului, cu mult așteptatul film Wes Anderson la mijloc și revenirea Ghostbusters.

Prezentarea aproape oficială a remake-ului a inclus scuze pentru modestia cu care s-a desfășurat evenimentul. Dar totusi vestea buna este ca festivaluri de genul acesta, singura prima categorie din Argentina, vor avea loc din nou cu public si critici in teatre, intr-un oras care sarbatoreste revenirea evenimentelor culturale.

Programul Festivalului Internațional de Film de la Mar del Plata

Filmul de deschidere în seara asta este Trei s-au abătut de la actul creativfilm postum Fernando Pino Solanas Care și-a avut merita cinste în ediția precedentă. Acesta este documentarul la care a lucrat Benno, cu vitalitatea sa neclintită. Inregistreaza-te L-a schimbat cu dramaturgul și actorul Eduardo Tato Pavlovsky și cu artistul plastic Luis Felipe „Yuyo” Noé. Trei creatori au multe în comun: exilul, angajamentul politic, ideile despre adevărul artistic.

La această inaugurare vor participa fiii lui Solanas, Victoria și Juan, care este și regizor de film. La fel și Noah și fiul său Gaspar, controversatul manager IreversibilȘi dragoste oh punct culminant.

Programarea este foarte atractivă, cu diferitele sale secțiuni competitive: oficial (ale căror filme le vei vedea mai ales în cinematografe), ArgentinaȘi America Latină Și țările s-au schimbat.

Noutăți de la regizori de top precum Ryûsuke Hamaguchi, Israel Nadav Lapid, Hong sang-soo, Celine Sciamma și Julie Ducournau (foarte actuale) Titan, câștigătorul Palme d’Or la Cannes), Jonas Troupa, Jane Campion, Mia Hansen-Love sau, printre alții, Paolo Sorrentino cu mâna lui Dumnezeu.

Multe dintre filmele enumerate au făcut parte din alte festivaluri și au o dată de lansare locală după festival Expiră pe 28 noiembrie.

Cum să obțineți bilete pentru a viziona online Festivalul Internațional de Film de la Mar del Plata

Pe site-ul oficial mardelplatafilmfest.com, Biletele pot fi achiziționate gratuit Pentru a vedea o bună parte din acea programare online, care va rămâne Disponibil timp de 72 de ore.

Aproape toate filmele din competiție din America Latină vor fi disponibile, precum și întreaga competiție argentiniană, lungmetraje sau scurtmetraje și țări adaptate. Include lucrări noi de Raul Peroni, Nicanor Loretti sau Roman Radu Judd, printre multe altele.

Disclaimer: Acest articol a fost creat din feed și nu a fost editat de echipa noastră.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *