duminică, noiembrie 28

Tragedie în Grecia: Șapte migranți au murit într-un accident, după ce șoferul a încercat să fugă de poliție – Stiri pe surse


Sapte migranţi au murit şi opt au fost răniţi într-un accident produs în noaptea de joi spre vineri pe o autostradă din nordul Greciei, informează AFP şi ANA, citând surse din cadrul poliţiei elene, potrivit Agerpres.

Şoferul vehiculului în care migranţii erau înghesuiţi a încercat să scape de un control de poliţie. După o urmărire, autovehiculul s-a izbit de barierele de protecţie şi s-a răsturnat.

Conform primelor informaţii, migranţii decedaţi sunt şase bărbaţi şi o femeie, ale căror cetăţenii nu au fost precizate deocamdată.

Cei opt răniţi sunt bărbaţi proveniţi din Pakistan, Afganistan şi Bangladesh.

Accidentul s-a produs la scurt timp după miezul nopţii, pe o autostradă între Salonic şi frontiera de nord-est cu Turcia.

Râul Evros, care delimitează frontiera terestră între Grecia şi Turcia, este un loc obişnuit de trecere a migranţilor şi refugiaţilor veniţi din Asia sau Orientul Mijlociu cu destinaţia Europa.

Guvernul conservator grec a întărit patrulele şi controalele la frontierele terestre şi maritime ale ţării şi a înăsprit politica în domeniul migraţiei.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *