sâmbătă, noiembrie 27

Prognoza meteo pentru toată luna decembrie. Cum va fi vremea de Sărbători în România – Capital


Prognoza meteo pentru toată luna decembrie. Avertisment privind vremea de Sărbători în România

A fost publicată prognoza meteo pentru ultima lună din acest an. Meteorologii ne anunță că în țară, în următoarele patru săptămâni, vor avea loc schimbări termice. În ciuda faptului că decembrie este prima lună din iarnă, iar oamenii se aștepată la zile friguroase, temperaturile vor trece peste valorile normale ale acestei perioade.

Vremea, 22 – 29 noiembrie

În ultima săptămână din noiembrie, valorile termice vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru sfârșitul toamnei. Încălzirea se va resimți în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est a teritoriului României. Excepție vor face regiunile nord-estice, unde regimul pluviometric va fi normal pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare, în special în sud-vest.

Prognoza meteo pentru toată luna decembrie. Avertisment privind vremea de Sărbători în România

Vremea, 29 noiembrie – 6 decembrie

Chiar și în prima săptămână a iernii, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul pentru acest anotimp în regiunile extracarpatice. În celelalte zone ale țării, valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest sezon. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul extrem al României, în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea, 6 – 13 decembrie

În ziua în care Moș Nicolae îi va vizita pe copii, acesta va aduce temperaturi medii apropiate de cele specifice anotimpului rece. În regiunile extracarpatice, valorile termice vor fi puțin mai ridicate. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în zonele montane.

Vremea, 13 – 20 decembrie

În apropierea Crăciunului, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru mijlocul lunii decembrie pe întreg teritoriul țării. Cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale sezonului de sărbători în cea mai mare parte a României. Astfel că oamenii vor putea merge liniștiți să cumpere un brad, mâncare și cadouri pentru ziua de 25 Decembrie.

Prognoza meteo pentru toată luna decembrie. Avertisment privind vremea de Sărbători în RomâniaSource link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *