duminică, noiembrie 28

Ruby, gest extrem făcut din gelozie. Dezvăluirile artistei despre relația ei: „Am luat-o pe străzi”


  • Ce a făcut Ruby din gelozie
  • Artista recunoaște că este foarte geloasă.

Ruby e o iubită geloasă și nu ascunde acest lucru! După 9 ani de relație, cântăreața nu are planuri de căsătorie, dar asta nu înseamnă că nu este serioasă în privința iubitului ei. Bruneta a dezvăluit gestul extrem la care a recurs la un moment dat, din gelozie.

Cât de geloasă este Ruby

Invitată într-un podcast, Ruby a făcut mai multe mărturisiri despre viața personală. Întrebată dacă este sau nu o iubită geloasă, artista a încercat să nu se dea de gol din prima, dar în cele din urmă a recunoscut că gelozia este prezentă în ceea ce o privește.

A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak … ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ce gesturi extreme a făcut din gelozie

Foarte sinceră cu fanii ei, artista a povestit și o situație în care gelozia a făcut-o să facă lucruri neașteptate. Se pare că bruneta a avut îndoieli cu privire la iubitul ei într-o noapte și a plecat să-l caute prin cluburi, în pijamale.

Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a dezvăluit artista.

Deși iubirea pe care i-o poartă partenerului i-a ținut împreună atâția ani, Ruby nu vrea să se căsătorească și nici să aibă copii. Cântăreața susține că își consideră cele zece animale de companie parte din familie și simte că necuvântătoarele sunt copiii ei.

Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *