duminică, iunie 26

Simona Halep vrea să câștige un trofeu cu echipa României. Anunțul așteptat de toată lumea


  • Liga 2: U ClujAstra, marți, 17:30, Digi Sport 1

  • Cupa României: ChindiaSepsi, marți, 20:30, Digi Sport 1

Halep: „100% joc împotriva Poloniei”

Simona Halep (30 de ani) n-a mai jucat pentru România din 2019, când “tricolorele” au pierdut dramatic semifinala cu Franța, scor 2-3, în Fed Cup (redenumită Billie Jean King Cup).

În 2022, România va întâlni Polonia în barajul pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Polonia va fi gazda confruntării programate în perioada 15-16 aprilie.

Echipa României retrogradase în Grupa I a Zonei Euro-Africane, după ce a pierdut, în aprilie, la Cluj-Napoca, scor 1-3, întâlnirea cu Italia, dar a ajuns la baraj în urma unei decizii a Federației Internaționale de Tenis.

Unul dintre antrenorii Simonei Halep, Daniel Dobre, este căpitanul-nejucător al echipei României.

Aurul a influențat istoria, dar care e politica lui în prezent? Urmărește Lumea secretă a aurului pe Digi Life, în Digi Online, marți de la 20:15.

„100% joc (n.r. – în confruntarea cu Polonia). Chiar am spus înainte ca domnul Dobre să fie căpitan. Îmi doresc tare mult să câștigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentru baraj. Cred cu tărie că avem șanse să ne calificăm la turneul final.

Am suferit foarte mult că am pierdut acel meci (n.r. – în 2019, cu Franța). Visam că avem șansa să luăm trofeul, însă nu s-a întâmplat. Mai încercăm”, a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Etichete: romania , simona halep , billie jean king cup


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din



Source link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.